Matematik

7 kl opgave.

04. marts 2019 af Agnieszkaodr (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Fatima er 164 cm høj, og Santhi er 5 cm lavere.
A. Hvor mange procent er Santhi lavere end Fatima?
B. Hvor mange procent er Fatima højere end Santhi?.

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2019 af Moderatoren

Fatima = 164 cm

Santhis = 164 - 5 = 159 cm

Prøv at kigge i det I har lært om procent – hvordan regner du det ud?


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. marts 2019 af mathon

                   \small \begin{array}{lrclcl} \end{array}\small \begin{array}{lrclcl} \textup{ Santhi lavere end Fatima:}&&=&\frac{5}{1.64}\%&=&3.0\%\\\\ \textup{ Fatima h\o jere end Santhi:}&&=&\frac{5}{1.59}\%&=&3.1\% \end{array}


Skriv et svar til: 7 kl opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.