Matematik

Matematik opgaver

09. marts 2019 af Rador (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg har svært ved at regne nogle opgaver ud, er der nogen der vil hjælpe med, hvordan man regner dem ud og hvilke formler man bruger? 

opg 1: 2

opg 2: 2, 3

opg 3

opg 4: 1 

Vedhæftet fil: 1x-opgaver 7.3.19.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2019 af mathon

opg 1: 2
                       \small \overrightarrow{a}=\begin{pmatrix} a_1\\a_2 \end{pmatrix}             \small \widehat{\overrightarrow{a}}=\begin{pmatrix} -a_2\\a_1 \end{pmatrix}


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. marts 2019 af mathon

opg 2:  3

                     \small x=\frac{y-b}{a}


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. marts 2019 af mathon

opg 3
             brug ét punkt og en retningsvektor.


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. marts 2019 af mathon

opg 4: 1 

                   \small \small \begin{array}{lrclcl} &\left | CE \right |&=&\left ( 20\; m \right )\cdot \cos(60\degree)\\\\ &\left | CA \right |&=&\left | CE \right |+\left ( 12\; m \right )\cdot \sin(50\degree) &&\textup{da }\left | DF \right |=\left | EA \right | \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. marts 2019 af peter lind

1:2 AB-2AB = -AB

2:  a fortæller hvor meget vægten stiger med hvis effekten stiger med 1 HK

sæt x=78 og beregn

3. Aflæs et punkt Q  på linien og en retningsvektor v for  linjen.Paramterfremstillingen bliver så OP = OQ + tv

4. Se på de retvinklede trekanter, der grænser op til den grønne linje. Du kende hypotenusen og en hosliggende vinkel; Brug evt. din formelsamling til at finde kateterne |CE| og |CE| = |DG|


Skriv et svar til: Matematik opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.