Matematik

Integre 3x^(3)· e^(-ln(x))

10. marts 2019 af mattiii - Niveau: A-niveau

Hej. Hvordan integrere jeg Integre 3x^(3)· e^(-ln(x))?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2019 af janhaa

e^{-\ln(x)}=1/x\\ so\\ I=3\int x^2\,dx=x^3+c


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. marts 2019 af mathon

           \small 3x^3\cdot \left (e^{\ln(x)} \right )^{-1}=3x^3\cdot \frac{1}{x}=3x^2\qquad x>0

            \small \int 3x^2\mathrm{d}x=x^3+k


Skriv et svar til: Integre 3x^(3)· e^(-ln(x))

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.