Matematik

Pyramideformet bygning

12. marts 2019 af fiex1063 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har problemer med opgave C i denne opgave - kan ikke se hvordan jeg kan finde B?

På forhånd tak for hjælpen 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. marts 2019 af mathon

a)
       T's afstand til α:

                                        \small \textup{dist}=\frac{\left |0+3\cdot 20+20 \right |}{\sqrt{1+3^2}}


Svar #3
12. marts 2019 af fiex1063 (Slettet)

hvad kan jeg bruge denne afstand til?

det er c jeg ikke kan løse


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. marts 2019 af oppenede

B ligger pr. konstruktion på linjen gennem T og F, så indsæt parameterfremstillingen i planligningen for α og isoler t og indsæt t i parameterfremstillingen.


Skriv et svar til: Pyramideformet bygning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.