Matematik

rentesregning

14. marts 2019 af hng90210 - Niveau: B-niveau

hej

har fået denne opgave for i en aflevering, men forstår den ikke. Nogen, som kan forklare? Tak:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2019 af peter lind

beregn f(0) og (f(x+1)-f(x))/f(x). Det bemærkes at x går ud af beregningen


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. marts 2019 af mathon

          \small a=1+r=1.29

                   \small r=\frac{p}{100}=0.29

                           \small p=29\%

Antallet af rotter tiltager med 29% om måneden.


Skriv et svar til: rentesregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.