Matematik

Væksthastighed

16. marts 2019 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hjælp til denne opgave

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. marts 2019 af mathon

b)

                                  \small \small \begin{array}{rclcl} f(x)&=&100\cdot 2^{\frac{t}{T_2}} \\\\ f(x)&=&100\cdot 2^{\frac{t}{25}} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. marts 2019 af mathon

c)
                                  \small \small \small \begin{array}{rclcl} f{\, }'(x)&=&100\cdot 2^{\frac{t}{25}}\cdot \frac{1}{25}\cdot \ln(2) \\\\ f{\, }'(x)&=&4\cdot \ln(2)\cdot 2^{\frac{t}{25}} \end{array}


Skriv et svar til: Væksthastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.