Matematik

Sandkassen

16. marts 2019 af KageSpiseren - Niveau: 9. klasse

Nogen der kan hjælpe mig med opgave

d)

og

e)

?

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2019 af ringstedLC


Brugbart svar (1)

Svar #2
17. marts 2019 af ringstedLC

Når du har beregnet antallet af fliser til c) og har fået det til 40 fliser, må e) skulle udfyldes med 4 og 4.

d)

\begin{align*} 36 &= 4\cdot x+4 \\ x &= \;? \end{align*}


Svar #3
17. marts 2019 af KageSpiseren

er x=8?


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. marts 2019 af ringstedLC

Ja, - forstår godt, hvis du undrer dig lidt. Den kasse har du jo også i tabellen.


Skriv et svar til: Sandkassen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.