Matematik

matematik opgaver....

02. april 2019 af Rador (Slettet) - Niveau: B-niveau

hey, jeg har svært ved at løse to opgaver. Jeg har virkelig prøvet mig frem, men fatter stadig ik en brik, jeg har dermed også google mig frem, men føler det ikke hjælper. 

håber i kan rede min dag...

på forhånd tak!! :D

Vedhæftet fil: 1x-opgaver 4.4.19 (1).docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2019 af MatHFlærer

Opgave 1) Der findes ingen k der opfylder kravet. Tegn evt. vektorerne eller undersøg det algebraisk.

\vec{a}+\vec{b}=k\cdot \vec{c}\iff \binom{-10}{18}=k\cdot \binom{-4}{12}

Prøv selv og se, om du kan finde k.

Opgave 2) Sæt

\vec{AB}+\vec{BC}+\vec{CD}=\vec{AD}

Det giver en ligning

\binom{8+t}{5}=\binom{15}{5} 

prøv at løs og se hvilken værdi du får.

----

Hvad er dit forsøg? Skriv det frem.


Svar #2
03. april 2019 af Rador (Slettet)

Tusind tak for hjælpen!!


Skriv et svar til: matematik opgaver....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.