Matematik

Vektor

10. april 2019 af Danmark2018 - Niveau: B-niveau

Bestem koordinaterne til vektroen AB = (4;1) + CD (1;0) og tegn den 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2019 af mathon

          \small \overrightarrow{AB}+\overrightarrow{CD}=\begin{pmatrix} 4\\1 \end{pmatrix}+\begin{pmatrix} 1\\0 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 5\\1 \end{pmatrix}


Svar #2
10. april 2019 af Danmark2018

Tak


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.