Matematik

Rensningsanlægget

11. april 2019 af kathrinestobiasen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har kaldt Rensningsanlæggets placering for = R 

Skæringspunketet mellem AB og åen for = S 

Nogle der har lidt hjælp at give med denne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. april 2019 af AMelev

CR = x
Bestem vha. Pythagoras CS ud fra AC og AS.
Bestem RS ud fra CR og CS.
Bestem AR og BR vha. Pythagoras.
Rørlængden f(x) = CR + AR + BR, og den skal du så bestemme min for på sædvanlig vis.

Vedhæftet fil:billede.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. april 2019 af StoreNord

#1
   Du skriver dine råd i opgaven, så de ligner en del af opgaven.
   Det gir nemt anledning til forvirring.

   Jeg ville have det bedre med at kun se opgaven; og så dine sikkert gode råd i næste indlæg.

   Alternativt kunne rådene have en speciel afmærkning; hvis de skal ind i opgaven.


Svar #3
11. april 2019 af kathrinestobiasen (Slettet)

Tak er noteret til en anden gang. Mine “råd” er kun R og S resten er en del af opgaven

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. april 2019 af Capion1

Bemærkninger:
|BC| er overflødig, og er i.ø. 4\sqrt{2}
Det kan lette arbejdet ved, at
når summen af afstandene er mindst, er også summen af afstandenes kvadrat mindst.


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. april 2019 af StoreNord

#3 og #0
    Du misforstod mit indlæg #2. Det var ikke tiltænkt dig, men hjælperen AMelev i #1.

Nu er du nok færdig med opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. april 2019 af Capion1

# 4
Se bort fra de to sidste linjer. De gælder dog ikke i aktuelle opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. april 2019 af Soeffi


Skriv et svar til: Rensningsanlægget

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.