Matematik

Sandsynlighed

18. april 2019 af kathrinestobiasen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der vil hjælpe med denne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2019 af AMelev

1) Måling på forskellige tidspunkter - alle ugens dage - men ellers ?

2) X = antal cyklister med cykelhjelm p = P(cykelhjelm)
H0: p = 30% (evt. p ≤ 30%)
H1: p > 30%
H0 testes ved en højresidet binomialtest (da kun store værdier er kritiske for H0).
X ~ b(503, 30%) under H0.

3) P(X ≥ 179) = .... (Beregn med CAS)
Hvis resultatet er mindre end 5%, forkastes hypotesen.


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.