Fysik

Hjælp til Fysik opgave

29. april 2019 af Thomash02 - Niveau: C-niveau

Please hjælp

Vedhæftet fil: Fysik 1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2019 af peter lind

Fotonens energi er h*f hvor h er plancks konstant


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2019 af mathon

         \small \small \small E_{\textup{foton}}=\left ( 6.626\cdot 10^{-34}\; Js \right )\cdot \left ( 10.0\cdot 10^{14}\; s^{-1} \right )=6.626\cdot 10^{-19}\; J=4.14\; eV

         \small E_{\textup{atom efter}}=-2.40\; eV-4.14\; eV=-6.54\; eV


Skriv et svar til: Hjælp til Fysik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.