Matematik

Bestem v som funktion af M

29. april 2019 af 12345yas (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er helt lost i denne opgave er der nogen som kan hjælpe??


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2019 af mathon

a)
              \small V=10^{-1.64-0.27\cdot \log(3000)}

              


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2019 af mathon

b)

              \small \small V=10^{-1.64-0.27\cdot \log(M)}=\frac{10^{-1.64}}{10^{\log\left ( M^{0.27} \right )}}=\frac{10^{-1.64}}{ M^{0.27} }

              \small \small V(M)=\frac{10^{-1.64}}{ M^{0.27} }


Skriv et svar til: Bestem v som funktion af M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.