Matematik

Gram til mg

30. april 2019 af Roxanna - Niveau: B-niveau

Hej SP. 

Kan det passe at 1,5 gram giver 15 mg hvis det skal omregnes fra gram til miligram? 

Har udregnet det ved at sige 1,5 gram x 10 = 15 mg 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2019 af Sveppalyf (Slettet)

Et milligram er 1/1000 af et gram. Så der skal 1000 gange så mange mg til at repræsentere den samme værdi.

1,5 g = 1,5 * 1000 mg = 1500 mg


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2019 af StoreNord

#0
     Havde det også været svært, hvis det handlede om milimeter?


Skriv et svar til: Gram til mg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.