Matematik

statistik

07. maj 2019 af simon1200 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan beregner jeg P(X≤32)

Når X-N(50,4) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2019 af MatHFlærer

Bruger du CAS? Maple?

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. maj 2019 af janhaa

#0

Hvordan beregner jeg P(X≤32)

Når X-N(50,4) 

P(X < 32) = G((32-50)/4) = G(-4,5)=...


Skriv et svar til: statistik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.