Matematik

A og B - vinkel v. (hjælp Mathon)

13. maj 2019 af TGGYM - Niveau: B-niveau

Hey guys, kan i hjælpe med en opgave? Billedet er vedhæfet.

Tak på forhånd


Svar #1
13. maj 2019 af TGGYM

Billede af opgaven her


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. maj 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2019 af mathon

a)

                         \small \begin{array}{lllll} a)&\textup{kordeformlen:}&k=2\cdot r\cdot \sin(\tfrac{v}{2})\\\\ &&2\cdot 25\cdot \sin\left ( \tfrac{v}{2} \right )=24\\\\&& \sin\left ( \tfrac{v}{2} \right )=\tfrac{24}{50}=\tfrac{48}{100}=0.48\\\\ &&v=2\cdot \sin^{-1}(0.48)=57.37\degree \\\\ b)&\textup{h\o jden:} &h_c=r\cdot \cos\left ( \tfrac{v}{2} \right )\\\\ &&h_c=25\cdot \cos(\tfrac{57.37\degree}{2})=21.93\\\\ &&x=25-21.93=3.07 \end{array}


Svar #4
13. maj 2019 af TGGYM

Du er en sand legende Mathon

Skriv et svar til: A og B - vinkel v. (hjælp Mathon)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.