Matematik

m2 til km2

17. maj 2019 af violetdk (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej:)

Hvordan omregner man fra m2 til km2?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2019 af mathon

          \small 1\; m^2=0.000001\; km^2

          \small \small 1\; m^2=10^{-6}\; km^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2019 af Eksperimentalfysikeren

1km = 1000m

Et kvadrat, der er 1km på hver led kan opdeles i små kvadrater, der hver har en kantlængde på 1m. Der bliver så 1000 små kvadrater på hver led, så ialt er der 1000 rækker á 1000 kvadrater, hvilket giver 1000 000 kvadrater: 1km2 = 1000 000m2.


Skriv et svar til: m2 til km2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.