Matematik

Optimering af trekant

20. maj 2019 af Genjutsu - Niveau: B-niveau

har brug for hjælp til spørgsmål B og kun B

forklaringer osv er værdsat


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2019 af janhaa

Area(x)=0,5|\vec AB \times \vec AC|


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2019 af janhaa

b)\\ Max\,\,Area\\ Area ' (x)=0


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. maj 2019 af mathon

                        \small \small \small \begin{array}{llllll} \textup{areal}&T=\frac{1}{2}\cdot h\cdot g\\\\ &T(x)=\frac{1}{2}\cdot x\cdot \left ( 4-x \right )=2x-\frac{1}{2}x^2&&0<x<4\\\\ & T{\, }'(x)=2-x\\\\ \textup{maksimum}\\ \textup{kr\ae ver:}&T{\, }'(x)=2-x=0\\\\ \textup{dvs for:}&x=2 \end{array}


Skriv et svar til: Optimering af trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.