Matematik

graf

20. maj 2019 af bokaj123 - Niveau: A-niveau

Hej

er der nogen der kan lave denne funktion

C(e)= (c*e^2)/2 hvordan ser den ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2019 af m0ster0 (Slettet)

Det afhænger af din konstant c. Har du ikke fået en værdi for den?


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. maj 2019 af AMelev

Er e den uafhængige variabel? I givet fald erstat e med x og C med f, så skulle du være på hjemmebane. 
Hvis det er noget andet, så læg et billede af opgaven op.


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. maj 2019 af mathon

               \small C(x)=\frac{c_1}{2}\cdot x^2

               \small C(x)=c\cdot x^2          hvis graf er en parabel


Skriv et svar til: graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.