Biologi

Landmandens gødningsplan??

21. maj 2019 af YoungThug - Niveau: 8. klasse

Hej er der nogle, som kan besvare på det her spørgsmål. Har ikke kunnet finde noget på google.

Hvad er landmands gødningsplan og hvilke grundstoffer bliver der taget i brug?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2019 af Moderatoren

Hvilken landmand er det? 


Svar #2
23. maj 2019 af YoungThug

#1

Hvilken landmand er det

#1

Hvilken landmand er det? 

Bar brug et eksemple


Svar #3
27. maj 2019 af YoungThug

Nogen der kan svare?


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. maj 2019 af Moderatoren

Prøv at skrive hele opgaven ned. Jeg forstår ikke hvad du mener. 


Svar #5
27. maj 2019 af YoungThug

Jeg har lavet et arbejdsspørgsmål angående gødning på markerne. 

Hvad er landmands gødningsplan og hvilke grundstoffer bliver der taget i brug?

altså gødningsbehovet osv.


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. maj 2019 af Moderatoren

Ok, jeg kender ikke din fiktive landmands gødningsplan og hvilke grunstoffer der bliver brugt.

Hvor kan du finde svaret på det? Er det noget som du bare selv kan finde på?


Svar #7
27. maj 2019 af YoungThug

der står meget lidt om det, i et hæfte jeg fik. Noget om nitrogen tilføres, og hektar. Jeg har svært ved at forstå det

''Det grundstof, der skal tilføres i størst mængde med gødningen, er nitrogen, N. Landmanden regner derfor ofte gødningsbehovet i mængden af nitrogen - eller kvælstof, som det kaldes på dansk. En græsmark med et areal på 1 ha (hektar), der bruges til afgræsning for køer, skal fx tilføres ca. 300 kg nitrogen. Hvis det fx tilføres som handelsgødning med 20% N (=1/5), skal der bruges 5 x 300 kg = 1.500 kg gødning pr. ha.            1 ha (hektar) = 10.000 m2.''


Svar #8
03. juni 2019 af YoungThug

walak svar, haster lidt


Skriv et svar til: Landmandens gødningsplan??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.