Matematik

Hjælp til bevis Mat A

25. maj 2019 af SHF1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

sætning  F(x)=\phi ((x-\mu )/\sigma )

er der en der kan henvise til en side med en video med bevis af sætningen ved hjælp af substitution eller der kan gennem gå beviset her på?

På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. maj 2019 af AMelev

Kan du bruge denne vedhæftede?

Hvis du vil have beviset med substitution, skal du lige uploade, hvordan du har F(x) defineret.

Vedhæftet fil:Normalfordeling.pdf

Svar #2
26. maj 2019 af SHF1 (Slettet)

F(x) = \int 1/(\sigma *\sqrt{2*\pi }) e^{-0.5((u.m)/\sigma)}^2 du  

øvre grænse er x og nedre grænse er minus uendelig hvis du det ikke er difination må du gerne komme bed beviset med din egen difination.

og tusind tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. maj 2019 af AMelev

Vedhæftet fil:Billede2.jpg

Skriv et svar til: Hjælp til bevis Mat A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.