Fysik

Smelte- og fordampningsvarme

10. juni 2019 af choko12345 (Slettet) - Niveau: C-niveau

En der kan forklare hvad smelte- og fordampningsvarme er og eventuelt komme med formlerne for dem


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2019 af mathon

              \small \begin{array}{lllll} \textup{smeltevarmen er den energi }&\textup{der skal tilf\o res 1 kg af et stof ved smeltepunktet}& \textup{ for at smelte det.}\\ \textup{enheden er}\quad\frac{J}{kg}\\\\ \textup{fordampningsvarmen er den energi }&\textup{der skal tilf\o res 1 kg af et stof ved kogepunktet}& \textup{ for at fordampe det.}\\ \textup{enheden er}\quad\frac{J}{kg} \end{array}


Skriv et svar til: Smelte- og fordampningsvarme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.