Musik

HJÆLP!! MATEMATIK

11. juni 2019 af cutie12 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Hey.

Jeg er en pige på ca.12 år og jeg går i 5.kl

Vi skal have matematik og jeg har brug for hjælp

og jeg kan ikke lide at spørge min lære

Her kommer liningen:

x³ = x² 

Hvordan gør jeg 

KH pigen der er dårlig til matematik


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2019 af mathon

                               \small \small \small \small \begin{array}{llllll} x^3=x^2&\textup{for bl.a. x=0} \\\\ \textup{for }x\neq 0\\&x^2\cdot x=x^2\quad \textup{divider med }x^2 \\\\ &x=1\\\\ \textup{l\o sning:}&x=0\textup{ og }x=1 \end{array}


Skriv et svar til: HJÆLP!! MATEMATIK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.