Matematik

Procent og retesregning

11. juni 2019 af Abdi642 (Slettet) - Niveau: C-niveau

S= (1+r) * b 

1+r=S/b 

r=s/b-1 

hvad har de formler tilfælles og hvad er forklaringen af de formler 


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2019 af StoreNord

S= (1+r) * b          Ny Saldo =(1+rente)*beløbet efter et år.

Den 2. er den 1. divideret med b på begge sider.

Den 3. er den 2. med 1 subtraheret på begge sider.

Saldo(beløb) =(1 + r / 100) * beløb


Svar #2
11. juni 2019 af Abdi642 (Slettet)

hvis man skal forklare hvad 1 betyder i dette sammenhæng. hvordan forklare jeg hvad 1 betyder


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. juni 2019 af StoreNord

1 gange beløb er lig med beløb.
Altså når der er gået et år, er  beløb  blever til  beløb+rente.

Efter 3 år sættet du parentesen i tredje.


Skriv et svar til: Procent og retesregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.