Biologi

Diagnostik

20. juni 2019 af Niklas233 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hvad betyder diagnoticeret prænalt og diagnoticeret postnatalt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2019 af guzbak

præ = før
post = efter
natalt = fødelse

Dvs. før og efter fødslen.

- - -

Angiv gerne om mit svar var brugbart, ved at trykke på "brugbart svar".

// Guzbak


Skriv et svar til: Diagnostik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.