Matematik

rette linje

27. august 2019 af Nanna34 - Niveau: C-niveau

mit bud: 

kan man starte med at finde en ligning for linjen gennem A og B


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. august 2019 af mathon

    Ja.


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. august 2019 af AMelev

Opgaven:
 
#0 God plan, og så sætter du koordinaterne for C ind i ligningen og løser den mht. k.


Svar #3
27. august 2019 af Nanna34

#skal jeg  indsætte 6 ind i  x plads og finde y

Svar #4
27. august 2019 af Nanna34

 

Brugbart svar (1)

Svar #5
28. august 2019 af mathon

                                   \small \small \begin{array}{lllll} \textup{linjens ligning:}&y=-2x+7\\\\ \textup{punktets C's}\\ \textup{koordinater inds\ae ttes}\\ \textup{i linjens ligning:}&k=-2\cdot 6+7\\\\ &k=-12+7\\\\ &k=-5 \end{array}


Skriv et svar til: rette linje

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.