Matematik

vektorer

28. august 2019 af jacknack - Niveau: A-niveau

nogen der kan hjælpe med denne (sendt som fil) vigtigt

Vedhæftet fil: ligning.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. august 2019 af ringstedLC

\begin{align*} \overrightarrow{AB}+\overrightarrow{BC}+\overrightarrow{CD} &= \overrightarrow{AD} \\ \overrightarrow{CD} &= \overrightarrow{AD}-\overrightarrow{AB}-\overrightarrow{BC} \\ \binom{t}{0} &=\binom{15-4-4}{5-3-2} \\ t &=\;? \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. august 2019 af MatHFlærer

Jeg skal beklage mit link i #1, da jeg i første øjekast troede, at opgavernes spørgsmål var ens.


Svar #4
28. august 2019 af jacknack

gør ikke noget  mathflærer


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. august 2019 af MatHFlærer

Mange tak. :)

Har du regnet ud hvad t skal være vha. det i #2? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. august 2019 af mathon

                           \small \small \begin{array}{llllll}\textup{eller}\\& \overrightarrow{AB}+\overrightarrow{BC}+\overrightarrow{CD}=\overrightarrow{AD}\\\\ &\begin{pmatrix} 4\\3 \end{pmatrix}+\begin{pmatrix} 4\\2 \end{pmatrix}+\begin{pmatrix} t\\0 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 15\\5 \end{pmatrix}\\\\ &\begin{pmatrix} 8+t\\5 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 15\\5 \end{pmatrix}\\\\ &8+t=15\\\\& t=7 \end{array}


Skriv et svar til: vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.