Fysik

Densitet

30. august 2019 af mikkel800 - Niveau: C-niveau

HJælp

et tv med en effekt på P = 130W er tændt i 3 timer

begregn forbruget af elektrisk energi både i kWh og i J


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. august 2019 af peter lind

energi = effekt*tid

Det har ikke noget som helst med densitet at gøre


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. august 2019 af Sveppalyf (Slettet)

E = P*t

E = 0,130kW * 3h = .... kWh

E = 130W * 3*60*60s = .... J


Skriv et svar til: Densitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.