Biologi

EPO og anabolske sterioder?

09. september 2019 af l24 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Er der nogen der kan forklare mig forskellen på EPO og anabolske sterioder? tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2019 af DrNielsen

EPO er et endogent hormon der produceres i nyrerne. Det stimulerer dannelsen af erythrocytter i knoglemarven. Derved stiger hæmatokritværdien.

Anabol = opbyggende, katabol = nedbrydende, metabol = omdannende. Hvad tænker du anabole steroider kan?


Skriv et svar til: EPO og anabolske sterioder?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.