Matematik

Lineære funktioner

12. september 2019 af Monacj (Slettet) - Niveau: C-niveau

Skal lige have lidt start hjælp, hvordan løses denne lineære ligning ?

f (x) = 4x - 3

Ved ikke om dette er korrekt udregnet, men skal Jeg ikke sætte 4 ind på x plads ? Så regnestykket kommer til at se sådan ud:

f (4) = 4x - 3 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2019 af pure07

Jo. Du skal sætte 3 ind på x's plads:

f (x) = 4*x - 3

f(4)=4*4-3


Svar #2
12. september 2019 af Monacj (Slettet)

Tusind tak for svaret :-)


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2019 af pure07

.... mente selvfølgelig 4 og ikke 3 :D 


Skriv et svar til: Lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.