Matematik

Toppunkt og parabler

14. september 2019 af Danmark2018 - Niveau: B-niveau

Bestem toppunktet for parablen givet ved forskriften f(x) = x2-6x+5


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2019 af mathon

                       \small \small \small \begin{array}{llll} f(x)=x^2-6x+5\\\\ f(x)=(x-3)^2+(-4) \\\\ T=(3,-4) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. september 2019 af ringstedLC

Du har toppunktsformlen i Formelsamlingen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2019 af peter lind

se formel 75 på side 15 i din formelsamling


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. september 2019 af AMelev

#0 Side 16 (77) i STXB-formelsamlingen


Skriv et svar til: Toppunkt og parabler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.