Matematik

bestemt a

17. september 2019 af 65inger (Slettet) - Niveau: B-niveau

En som kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2019 af peter lind

se formel 84 side 19 i din formelsamling


Svar #2
17. september 2019 af 65inger (Slettet)

hvilken formelsamling ? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. september 2019 af peter lind

den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen


Svar #4
17. september 2019 af 65inger (Slettet)

Nå, den har jeg ikke. Vil du være sød at sætte formlen ind? det ville jeg sætte stor pris på


Brugbart svar (1)

Svar #5
17. september 2019 af peter lind

Jeg lavede desværre en fejl i #1. det skulle være på side 17. Undskyld

( -b/2a, -d/4a)


Svar #6
17. september 2019 af 65inger (Slettet)

Tusind tak! - Jeg har bare svært ved at udregne D? for 

a= 1

b=1

c= 4 

men hvad er 10?


Brugbart svar (1)

Svar #7
17. september 2019 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #8
17. september 2019 af peter lind

b=-4

c=10

d=b2-4a*c


Svar #9
17. september 2019 af 65inger (Slettet)

d= -4^2-4a*10 er det således? 

soorrryyy


Brugbart svar (0)

Svar #10
17. september 2019 af AMelev

#2
Her er link til den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen. Væn dig til at bruge? den, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4. Til eksamen udleveres en papirudgave, så I også kan bruge den til prøven uden hjælpemidler.
 

#9

d= (-4)^2-4a*10 er det således? 

Ikke helt. Du skal huske parentes om -4, da b2 = b·b = (-4)·(-4) = 16, mens -42 = -16 jf. regningsarternes hierarki.


Skriv et svar til: bestemt a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.