Matematik

brug for hjælp i matematik

20. september 2019 af Nikita777 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Jeg er tvivl i c, og d . Jeg håber at jeg kan få en hjælp.

Vedhæftet fil: mat 2 opg.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2019 af ringstedLC

c) 

\begin{align*} \text{Stigning} &= Model(45)-Model(0) \\ \text{Stigning} &= Model(45)-1.1= \\\\ \text{Stigning i \%} &=\frac{\text{Stigning}\cdot 100}{Model(0)}\,\% \\ \text{Stigning i \%} &=\frac{\text{Stigning}\cdot 100}{1.1}\,\%= \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2019 af AMelev

c) Da modellen er lineær, er der en fast stigning a (hældningen) pr. år og dermed også en fast stigning på 45·a på 45 år.

d) Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. 
Jeg gætter på,at det er denne til STXA, men jeg er ikke sikker. Spørg din lærer.

Se side 38 (222)-(227)
Residualpunkterne skal ligge jævnt fordelt om 
x-aksen og nogenlunde tæt på 0, hvis modellen skal beskrive udviklingen rimeligt. 


Skriv et svar til: brug for hjælp i matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.