Matematik
Statistik
Hjælp til opgave b, gerne med en forklaring på fremgangsmåden, da jeg slet ikke forstår opgaven..:)
Svar #1
21. september 2019 af ringstedLC
Det har intet med statistik at gøre, men snarere regression.
Svar #2
21. september 2019 af StoreNord
#0
Når regnormen vejer 4 gram, er M=4. Hvad er x så?
Når x så øges med 30%, hvor mange % øges M så med?
Svar #3
21. september 2019 af AMelev

x = regnormens længde (cm) og M(x) er dens vægt (g)
Du skal bestemme x, når M(x) = 4.0, dvs. løse ligningen M(x) = 4.
Procentvis forøgelse ry (rM) af vægten, når længden øges med rx .
Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Indholdsfortegnelsen er på side 4.
Se (114).
Skriv et svar til: Statistik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
