Matematik

f(x)=6x^(2)-8x forskrift til stamfunktion

21. september 2019 af Nino7 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan konstatere om det her er rigtigt og ellers hjælpe hvis det er?

Se billedet som er vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2019 af peter lind

stamfnktionen til xn er xn+1/(n+1) se i din formelsamling


Svar #3
21. september 2019 af Nino7 (Slettet)

hov har skrevet forkert fra 5 linje, men okay det giver 13 ialt 


Svar #4
21. september 2019 af Nino7 (Slettet)

hvad er konstanten så, skal man finde den?


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. september 2019 af AMelev

Hvorfor tjekker du ikke bare med dit CAS-værktøj?
8∫x dx = 4x2

#4 Hvad mener du? Det er jo konstanten k, du bestemmer.


Skriv et svar til: f(x)=6x^(2)-8x forskrift til stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.