Matematik

Matematik b hjælp

24. september 2019 af Yara2019 (Slettet) - Niveau: B-niveau
Hej alle sammen
Jeg forstår simpelthen ikke hvordan jeg skal løse opgave B

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2019 af mathon

                     \small \begin{array}{lllll} a)&&10^2-\frac{1}{2}\cdot 4\cdot 4=92\\\\ b)&&A_{\textup{gr\aa \ }}(x)=-\frac{1}{2}x^2+100\\\\ \end{array}


Skriv et svar til: Matematik b hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.