Matematik

Differentialregning

26. september 2019 af tobije2 - Niveau: A-niveau

Hej folkens 

Hvad vil det sige at f'(x)=0?

I må meget gerne komme med en uddybende forklaring.

Håber i kan hjælpe! Tak på forhånd:-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2019 af peter lind

Det betyder at du først skal differentiere ligningen eks. f(x) = x2 -3x+1 f'(x) = 2x-3 =0


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. september 2019 af AMelev

#0 Det er lidt uklart, hvad du er på jagt efter.

I de x-værdier, hvor f '(x) = 0, har grafen vandret tangent. I de værdier er der lok. ekstrema eller vandret vendetangent.


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.