Matematik

Kan nogen hjælpe med a og b i denne opgave

28. september 2019 af Mathian - Niveau: C-niveau

..


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2019 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2019 af peter lind

I begge opgaver brug pytagoras og at tangens til en vinkel er modstående katete divideret med hosliggende katete


Svar #3
28. september 2019 af Mathian

Håbede lidt på en anvisende løsning, men tak


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. september 2019 af mathon

                     \small \small \small \begin{array}{llllll} a)&\angle ABC=\tan^{-1}\left ( \frac{8.0}{20.0} \right )\\\\&\left | AB\right | =\sqrt{(20.0m)^2+(8.0m)^2}\\\\ b)& \angle CBD=\tan^{-1}\left ( \frac{8.0+7.32}{20.0} \right )\\\\& \angle ABD=\angle CBD-\angle ABC \end{array}


Skriv et svar til: Kan nogen hjælpe med a og b i denne opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.