Matematik

Hjælp til matematik opgave

01. oktober 2019 af scientist - Niveau: A-niveau

Hvordan løser man denne integralregningsopgave? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2019 af SuneChr

Benyt indskudssætningen for det bestemte integral.
Der er givet:

\int_{-1}^{0}f(x)\textup{d}x = - 1          og     \int_{0}^{2}f(x)\textup{d}x = 3   og   \int_{2}^{4}f(x)\textup{d}x = -5
Bemærk, at arealerne alle er positive men ikke nødvendigvis integralet, der bestemmer arealet.


Svar #2
01. oktober 2019 af scientist

Kan du uddybe det lidt mere? Altså hvilke beregninger skal man foretage?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2019 af SuneChr

Indskudssætningen:

1)  Læg de tre bestemte integraler sammen.
2)  Læg de to sidste integraler sammen.
 


Skriv et svar til: Hjælp til matematik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.