Matematik

f(x)

03. oktober 2019 af asger521 (Slettet) - Niveau: C-niveau

nogen der kan forklare mig hvad jeg skal her? forstår det virkelig ikke

Antallet af medlemmer i en bestemt forening kan efter år 2008 beskrives ved modellen f(x)=73x + 376 , hvor f(x) betegner antal medlemmer i foreningen til tidspunktet x målt i år efter 2008.

a) Gør rede for betydningen af tallet 73.

b) Brug modellen til at bestemme, hvor mange medlemmer foreningen havde i 2016. Ved en optælling i 2016 var der 1023 medlemmer i foreningen.

c) Hvor mange procent afviger det faktiske medlemstal fra modellens værdi?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2019 af peter lind

a) beregn f(x+1)-f(x)

b) Find f(2016-2008)


Svar #2
03. oktober 2019 af asger521 (Slettet)

forklaret ikke rigtig hvordan jeg skal gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2019 af peter lind

Hvad forstår du ikke


Svar #4
03. oktober 2019 af asger521 (Slettet)

hvordan jeg skal gøre det


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. oktober 2019 af Larsdk4 (Slettet)

A:
De 376 svarer blot til skæringen med anden aksen 

B:

Her sætter du .. ind i x`s plads, 

2008 til 2016= ?

f(x)=73*?+376->


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. oktober 2019 af Larsdk4 (Slettet)

Model-optael/ optael =

C:


Svar #7
03. oktober 2019 af asger521 (Slettet)

hvad skal jeg så gange 73 med lars?


Brugbart svar (0)

Svar #8
03. oktober 2019 af Larsdk4 (Slettet)

Hvor mange år går der mellem 2008 til 2016? 

Finder du løsningen på dette, ved du hvorfor 


Svar #9
03. oktober 2019 af asger521 (Slettet)

nej ikke rigtig


Brugbart svar (0)

Svar #10
03. oktober 2019 af Larsdk4 (Slettet)

A:

Antallet af medlemmer i en bestemt forening kan efter år 2008 beskrives ved modellen f(x)=73x + 376 , hvor f(x) betegner antal medlemmer i foreningen til tidspunktet x målt i år efter 2008.

" Det antal medlemmer forening stiger med par år i alt = 584 " 

B:

f(8)=73*8+376=?

C:

(1023-960/960)= 


Skriv et svar til: f(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.