Matematik

Geometri og lineære ligningssystemer

19. oktober 2019 af Koen3 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej SP.

Jeg har ret svært ved opgave c (undskylder for ikke at kunne oplade billedet til selve opslaget, så bliver nødt til at vedhæfte det). Jeg har lavet opgave a og b.

I opgave a får jeg a = -1 og (x, y, z) = (-1, 0, 0)

I opgave b får jeg a = 1 og (x, y, z) = (1, 0, 0) + t*(-1, 1, 0)

Men opgave c, ved jeg ikke hvordan skal gribes an. En der kan hjælpe mig med at løse den?

Beklager at jeg opretter et nyt spørgsmål, men jeg havde lavet en fejl i overskriften

Mvh Koen


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2019 af AMelev

Du har glemt at vedhæfte opgaven.


Svar #2
20. oktober 2019 af Koen3 (Slettet)

Hov min fejl, men jeg har fået løst opgaven.

Hvis andre skulle have problemer med samme opgave: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1916098


Skriv et svar til: Geometri og lineære ligningssystemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.