Matematik

Find vinkel

21. oktober 2019 af freyac - Niveau: 9. klasse

Hvordan finder jeg ud af ved en beregning at vinkel v er ca. 1,9 grader. Gerne med forklaring.

tak på forhånd

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2019 af StoreNord

sin(v)=\frac{34 \; m}{1\; km}


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. oktober 2019 af mathon

               \small \small \small \begin{array}{lll} \sin(v)=\frac{34\; m}{1000\; m}=0.034\\\\ v=\sin^{-1}(0.034)=1.95\degree \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. oktober 2019 af Soeffi


Svar #5
21. oktober 2019 af freyac

Mange tak


Skriv et svar til: Find vinkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.