Matematik

Hus og have opgave

27. oktober 2019 af Annonymbruger (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Vi har noget stakit og det fås i 120 cm for 149 kr. og 180 cm for 199 kr. Vi får så at vide at vi skal sætte det 6 meter op. Hvor meget skal vi bruge? 

Det her er matematik opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. oktober 2019 af Larsdk4 (Slettet)

Har du et bud ?


Svar #2
27. oktober 2019 af Annonymbruger (Slettet)

#1

Har du et bud ?

Nej. Det er derfor jeg spørger om hjælp her lol


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. oktober 2019 af Larsdk4 (Slettet)

1 meter = 100 cm 

2 meter = 200 cm 

3 meter = 300 cm 

4 meter = 400 cm 

5 meter = 500 cm 

6 meter = 600 cm 

------

Så burde du kunne tænke dig til det sidste 


Skriv et svar til: Hus og have opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.