Biologi

Replikationsgaflen

30. oktober 2019 af Signekas - Niveau: B-niveau

Hejsa, jeg i tvivl om opg 2. i det vedhæftede billede. Jeg synes det er svært at se sig udfra, hvilket protein derr sidder hvor på figuren. Altså hvad henholdsvis. A, B C, D, E, F er :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2019 af xbxlxcaa

1)

Leading strand replikation:

2)

D=DNA Pol III

E=DNA POL I

F= DNA LIgase

A=Helicase

C=primase


Skriv et svar til: Replikationsgaflen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.