Matematik

Sandsynlighed

04. november 2019 af Mie23234 - Niveau: A-niveau

Er der nogle der kan hjælpe? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2019 af MatHFlærer


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2019 af MatHFlærer

P(X=0)=\binom{3}{0}(\tfrac{1}{2})^0(1-\tfrac{1}{2})^{3-0}=1\cdot 1\cdot \frac{1}{8}=\frac{1}{8}


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2019 af AMelev

Væn dig til at bruge formelsamlingen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. Det er vigtigt, at du ved, hvad du kan finde hvor, og lige så vigtig hvad er ikke står deri, og som du så selv skal medbringe i hovedet.

Se side 41 (249), (252) & (250)


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.