Matematik

Lineære funktioner

06. november 2019 af Peter991 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg forstår ikke hvordan jeg skal løse en ligning der bare hedder "g(x)=5) og hvordan den skal aflæses på grafen. er det bare 2 ved y aksen der skal lægges til?

Vedhæftet fil: 7955.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2019 af Mathias7878

Når du skal løse ligningen g(x) = 5 grafisk, så skal du finde førstekoordinanten til skæringspunktet mellem den rette linje y = 5 og g(x). 

Giver det mening? 

- - -

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. november 2019 af peter lind

Du går ind på y-aksen på 5 og tegne den vandrette linje gennem punktet. Derefter ser du hvor denne linje og linjen skærer hinande. Sidst går du ne og aflæser x værdien


Skriv et svar til: Lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.