Matematik

En funktion f er bestemt ved f(x) = e^x + √x. Bestem f'(x). Bestem f'(1).

10. november 2019 af Barbie1999 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Søger hjælp til min matematik aflevering, og sidder lidt fast med en opgave. 

Jeg har vedhæftet et billede af selve opgaven. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2019 af janhaa

f '(x)=e^x+\frac{1}{2\sqrt{x}}\\ \\ f ' (1)=e+0,5


Svar #2
10. november 2019 af Barbie1999 (Slettet)

Mange tak for svar, og din tid :D 


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2019 af AMelev

          
Formelsamling side 20 (90) samt side 21 (97) & (102).


Skriv et svar til: En funktion f er bestemt ved f(x) = e^x + √x. Bestem f'(x). Bestem f'(1).

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.