Matematik

kort opgave

11. november 2019 af Jen22 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hej sp

jeg sidder med denne opgave, og mangler hjælp til a, c, d (opgave 4)

håber der en, der kan hjælpe


Svar #1
11. november 2019 af Jen22 (Slettet)

her kommer filen igen


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. november 2019 af AMelev

Billedet af opgaven vises ikke. Prøv lige at uploade igen.


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. november 2019 af SuneChr

Få et overblik over alle tilfældene.
Kald vundet kamp for V og tabt eller uafgjort kamp for T.
Lad endvidere V = 0,1 og T = 0,9
   Tilfældene:
1. kamp:    T T T T V V V V
2. kamp:    T T V V T T V V
3. kamp:    T V T V T V T V
Aflæs de(n), for delspørgsmålene, relevante lodrette søjle(r) og indsæt bogstavernes sandsynlighed
og gang lodret. Er flere søjler involveret i et delspørgsmål, lægges produkterne sammen.
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. november 2019 af AMelev

Du kan lade X = antal tabte kampe.
Så vil X være binomialfordelt X ~ b(3,0.9)

a) A: Taber ikke 2. kamp. P(A) = 1 - P(taber 2. kamp) = .....

b) P(X = 3)

c) P(X = 2)

d) B: Taber 2 kampe
A∩B: Taber 1. og 3. kamp. P(A∩B) = ....
?P(AB) = P(A\bigcap B)P(A|B)=\frac{P(A\cap B)}{P(B)}=\frac{....}{....}


Skriv et svar til: kort opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.