Matematik

En lille opgave

11. november 2019 af Hanne12345654321 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Er der nogen der kan hjælpe mig med dette opgave?:( Kan ikke finde ud af den... (tjek billag) 

Tak påforhånd:)

Vedhæftet fil: matemati.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
11. november 2019 af peter lind


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. november 2019 af peter lind

areal = ∫02g(x)dx - ∫02f(x) = G(2)-G(0) - (F(2)-F(0))


Svar #3
12. november 2019 af Hanne12345654321 (Slettet)

#2

areal = ∫02g(x)dx - ∫02f(x) = G(2)-G(0) - (F(2)-F(0))

Kan du forklare hvad du gøre fordi forstår den ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. november 2019 af ringstedLC

a)

\begin{align*} A_M=\int_{0}^{4}g(x)\,dx&-\int_{0}^{4}f(x)\,dx \\ = \overbrace{G(4)-G(0)}&-\overbrace{\left (F(4)-F(0)\right )} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. november 2019 af AMelev

Det undrer mig, at det skulle være B-niveau, som du angiver, for integralregning er ikke kernestof på STX-B, så derfor står det heller ikke i B-formelsmlingen.
Du kan med fordel benytte STX-A-formelsamlingen.
Se side 28 (170) inkl. figur. Bemærk, at den øverste funktion skal stå først.
Så går du til side 27 og benytter (167) og derefter (163).


Skriv et svar til: En lille opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.