Matematik

Vinkler - nem matematik

24. november 2019 af annonym368 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hvor stort et areal dækker en antenne, som kan nå 4 km ud med signalet i en vinkel på 40 grader


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. november 2019 af ringstedLC

Det ville jeg ikke kalde for "- nem matematik", når der ikke er flere oplysninger. Vedhæft et billede af hele opgaven.


Svar #2
24. november 2019 af annonym368 (Slettet)

#1

Det ville jeg ikke kalde for "- nem matematik", når der ikke er flere oplysninger. Vedhæft et billede af hele opgaven.

der er hellere ikke et billedet.


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. november 2019 af Soeffi

#0. Det er arealet af et cirkeludsnit.


Brugbart svar (1)

Svar #4
24. november 2019 af mathon

                    \small \begin{array}{lll} \textup{d\ae kningsareal:}&\frac{40}{360}\cdot \pi \cdot \left ( 4\; km \right )^2 \end{array}


Skriv et svar til: Vinkler - nem matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.